Jouw handen spreken

Als je op straat een bekende ziet, steek je je hand op.
Als een kind pijn heeft, legt zijn vader of moeder automatisch zijn/haar hand op de zere plek.
Als je aan het flirten bent, proberen jouw handen zo voorzichtig mogelijk contact te maken met de persoon waarmee je flirt.
Als je je schaamt, hou je je handen voor je gezicht.
Als je iets heftigs hoort, sla je vol ongeloof je handen voor je mond of ogen.Handen spelen een belangrijke rol in onze non-verbale communicatie. Maar niet alleen de gebaren die je handen maken zeggen veel, je handen zelf spreken ook. De lijnen in je handen, de heuvels op je handpalm, de vorm en stand van je vingers, de kleur en warmte van je handen hebben allemaal betekenis;  ze vertellen wie jij bent en uit welke facetten jouw karakter bestaat.


Iedereen worstelt weleens met problemen, ook de mensen die ogenschijnlijk gemakkelijk door het leven rollen. Door de complexheid van onze karakters, is het soms moeilijk te bepalen wat er nu precies ‘mis’ is; je voelt je gefrustreerd, maar weet niet precies waarom. Je hoopt bijvoorbeeld steeds dat je dat ene voorval uit het verleden los kunt laten en vergeten, maar toch blijft het terugkomen. Of je voelt je ontevreden over je leven, maar kunt niet goed benoemen wat je zou willen veranderen.


Zelf lukt het niet altijd om te vertellen wat er is, maar je handen kunnen dat wel. Door middel van een handafdruk kan ik alle details in je handen zien. Natuurlijk ook als je nieuwsgierig bent wat je handen je te vertellen hebben, kan ik je daar inzicht in geven. Op een directe en open manier leg ik uit hoe jouw verdedigingsmechanismen werken en wat je kunt doen om er beter mee om te gaan. En maak je geen zorgen, het kan eng lijken om je problemen of ongemak aan te pakken, maar bij elke sessie vinden we ook de humor en het geluk die in je handen en in je hart schuilen.


Wil je verder aan je persoonlijke groei werken dan kan ik je verder op weg helpen op verschillende manieren;  transpersoonlijke therapie – of – handpalmtherapie -. Op deze pagina vind je meer informatie over deze mogelijkheden.  Als je wilt weten wie ik ben, kun je hier verder kijken.
Dankjewel voor het bezoeken van mijn site en schroom niet om contact met mij op te nemen als je meer informatie wilt.

Posted: under Uncategorized.

Write a comment

You need to login to post comments!

Inspiratie

"Het gras groeit niet harder door eraan te trekken."

Links

Freelance PHP Developer