Handanalyse

In plaats van ‘handlezen’ gebruik ik liever de term handanalyse.
Alles wat in je handen in te vinden, moet immers op de juiste manier geïnterpreteerd en geanalyseerd worden.
Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat er zoveel informatie over ons gevoelsleven en onze emoties in onze handen terug te vinden is.
We gebruiken ze immers dagelijks om non-verbaal mee te communiceren.
Denk aan universele gebaren als een handkus en het duim-omhoog gebaar, maar let ook eens op hoe je op subtielere wijze met je handen communiceert.

Het zijn niet alleen deze gebaren waardoor we met onze handen spreken, maar ook alle lijnen, heuvels, vingers, nagels, kleur en warmte van de hand vertellen ons veel.
Deze kennis wordt diagnostische handanalyse genoemd en vindt haar oorsprong in het oude Indiase systeem Hasta Samudrika Shastra.
In de loop der eeuwen is dit systeem verrijkt met nieuwe filosofie├źn, moderne inzichten op psychologisch, neurologisch en therapeutisch gebied, alsmede transpersoonlijke psychologie.

Diagnostische handanalyse geeft een heldere kijk op jouw psychologische processen en laat dus eigenlijk zien wie je bent en hoe je ‘werkt’.
Bij een sessie zul je dus eigenlijk geen verrassingen horen, want als het goed is weet je zelf waar jouw sterke en zwakke kanten zitten. Wel geef ik je handvatten om met de uitkomst van de analyse aan de slag te gaan.
Diagnostische handanalyse is het ideale beginpunt voor doelgerichte therapie, waardoor je leven uiteindelijk een stuk lichter zal worden.

Wil je een afspraak maken voor een sessie?
Bekijk hier de tarieven en neem hier contact met mij op.

Responses

Freelance PHP Developer
Skip to toolbar